Železná Ruda, Webkamery

2018-11-24T18:25:00+01:00
zelezna-ruda-webkamery.jpg

Město Železná Ruda (německy Markt Eisenstein) leží v divokém horském terénu mezi 710 a 1 214 metry. Je obklopeno hustými jehličnatými lesy a v jeho okolí najdeme spoustu možností k prožití aktivní i pasivní dovolené.

Pro turisty je Železná Ruda výchozím bodem k desítkám turistických a cyklo tras. V nádherné přírodě můžete navštívit například Šumavská ledovcová jezera, vodopády nebo rozhledny. Pro trošku adrenalinu je možné vyzkoušet si prolézt lanové centrum, nebo sjet sjezdovku na motokárách. Dostanete-li chuť si zaplavat, máte možnost v několika krytých i venkovních bazénech a koupalištích v širokém okolí.

Webkamery

Železná Ruda & Špičák z dronu v zimě

Zimní záběry zasněžené Železné Rudy a Špičáku včetně jejich lyžařských areálů:

  • Lyžařský areál Nad Nádražím – Belveder
  • Lyžařský areál Samoty
  • Lyžařský areál Špičák

Šumava, Česká republika. Natočeno pomocí dronu DJI Mavic Pro s PolarPro ND16/PL filterem, pro rekreační účely.

Odkazy

Autor úvodní fotografie: Lubor Ferenc – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0Odkaz

Souhlasím a Zavřít K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti bychom chtěli využít soubory cookie. Informace o tom, jak náš web budete používat či sdílet se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje budou moci zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Zobrazit podrobnosti